pprojectfit.blogg.se

NÄRA TILL HANDS

Kategori: Ronja

Min mobil är en stor del av min vardag, och den kan faktiskt vara till väldigt stor hjälp när det gäller motivation, och träningstips. Jag har musik, träningsappar, kaloriräknare, instagram med massa peppbilder och träningsbloggar där. Tänkte dela med mig lite av det som ni kan hitta i min mobiltelefon. 
 
Charlotte Perrelis träningsapp
Appen är baserad på hennes nya bok kickstart som jag själv har, och som jag tycker är jättebra. Man följer ett upplagt schema över 4 veckor, med mattips, träningstips, och musiklistor. Även om man inte följer det till punkt och pricka finns massor med bra saker som man kan ta efter. Appen kostar 15 kronor. 
 


 
Reebok Fitlist på spotify
Om man har spotify så kan man ladda ner reeboks nya musikapp med just din perfekta låtlista. Välj artister, träningstyp och varaktighet. Man kan ladda ner Reeboks fitlist på http://reesha.re/fitlist. 
 
 
 
Fitbyrebecca.blogg.se
Detta är en rätt så nyuppstartad blogg, som en tjej startade tack vare succen med instagramkontot strongisthenewskinny. Hon skriver om motivation, andras framgångar inom träning och hälsa och sin egen väg till hennes mål. Nästan varje morgon börjar jag med att ta upp mobilen, gå in på instagram, och eftersom hon är väldigt aktiv är där alltid bilder som motiverar en upp ut sängen till gymmet. Enkel men väldigt kraftfull förändring för min del. 
 

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: