pprojectfit.blogg.se

sammanställning v. 50, 51 och 52

Kategori: Amanda

Sådär ja, då är det kanske väääldigt lägligt för mig att ta tag i allt detta igen. Jag har lite med vilje och lite mot min vilja behövt släppa bloggen nu ett tag som ni märkt (för att endast koncentrera mig på att blir friskg igen och för att jag varit väldigt sjuk så att jag inte kunnat skriva något) men det ska det omedelbart bli ändring på. Nu tänkter jag inte acceptera fler sjuk-attacker, nu ska jag bli frisk och sedan fortsätta vara frisk, punkt slut.

v. 50
M-
T-
O- promenad 50 min
T-
F- massa dans och party
L-
S-

Fullt upp i skolan och en förkylning som fortfarande hänger över mig. Jag är nästan frisk men har tyvärr lite småont i halsen så jag fortsätter försiktigt med mina små promenader. Jag måste tyvärr medge att nu när skolans press ökar gör även mitt sötsug det. Jag kränger mer än vanligt saker som kan hjälpa mig att få mer energi (när man tränar och äter bra har man redan massa energi i förrådet men när man nu som jag varit förkyld i tre veckor=ingen träning alls, och inte orkar med så mycket blir det lätt att man blir en slav under godis och onyttigheter för att klara av allt som slängs på en). Är man en latmask (som jag) redan sen innan får man verkligen kämpa på lite extra för att göra allt man ska, samt äta och träna rätt.

v. 51
M- crosstrainern 25 min
T-
O- promenad 60 min
T-
F- crosstrainern 15 min
L-
S- crosstrainern 20 min

Frisk! Så underbart skönt att äntligen känna hur kroppen fungerar som den ska. Det har varit lika tufft i skolan (om inte värre) denna vecka så jag har inte hunnit med så mycket träning som jag velat. Det är kanske bra på ett vis eftersom det kan bli för mycket annars och man tar ut sig för mycket bara för att man kan, men lite träning har det ändå blivit vilket jag är otroligt glad för. Crosstrainern är min vän nu när snön så vänligt täcker alla vägar så att de förödande isfläckarna inte syns när man ska ge sig ut på springtur eller promenad, aj..

v.52
M- promenad 50 min
T-
O-
T-
F-
L-
S-

Jag lyckades bli sjuk nu i veckan igen, denna gången lite mer feber och lite mer förkyld än tidigare så jag har verkligen, utan att överdriva, bott i min säng i sex dagar i sträck. Det kryper i hela kroppen på mig och jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlös. Eftersom jag har haft feber har jag inte heller kunnat äta så mycket så jag har inte haft någon ork till att göra något förens idag (så nu tror jag att jag är jättefrisk och vill bara hoppa runder och träna) när vekligheten säger att det kommer ta några dagar till innan du kommer kunna göra något av det där, lägg dig ner och vila igen Amanda. Dock tror jag att det var apelsinen och grapefrukten som räddade mig ur det sjuka, jag har varit noga med att få i min C-vitamin både innan och under sjukdomen och jag kunde nästan känna i kroppen hur den reparerades av citrusfrukternas helande saft.

Jag försöker just nu bara få in mig saker som jag är sugen på för att återställa min normala energinivå och ork så att jag klarar av nyår innan jag tänker gå tillbaka till allt nyttigt, som jag egentligen föredrar. Att jag varit sjuk nu har inneburit att jag nog tyvärr utnyttjat julfusket en gnutta eller två för mycket detta år, men jag är beredd att kämpa på mycket hårt sen när allt är över för att uppnå mina mål.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: