pprojectfit.blogg.se

Hemmaträning

Kategori: Isabelle

Idag ringde klockan 07.45, släpade mej envist upp och gav mej ut med hunden för veckans sista powerwalk. Vi vandrade i en timme i ett -17 grader kallt Hässleholm som fortfarande sov. Det enda livstecken jag fick under hela rundan var två rådjur som stirrade på mej borta på en åker och en lika morgonpigg liten gubbe vars snor hade frusit till en istapp under nästippen. Upptäckte när jag kom hem att jag hade frost i mina ögonfransar och noll känsel i fingrarna. Värmde mej med 2 koppar grönt te vid hemkomsten, en skål med äppelbitar i kanel, lite banan, hallon, kvarg och min hemgjorda granola och så en halv grapefrukt till det. En bättre söndagsmorgon med andra ord.

Min iskalla morgontimme utomhus gjorde sitt och min plan att cykla till gymmet under söndagen kändes plötsligt inte lika kul längre. Men så är jag ju inte hemmaträningens största slav. Jag tar aldrig ut mej som jag borde och avbryter ofta efter bara några minuter för jag blir uttråkad.

Men jag rotade ändå fram Jillian Michaels "Killer Buns And Thighs" som jag laddade ner för några månader sen. Träningspasset är 40 minuter långt och MÖRDAR rumpan och låren. Avslutade sedan med en av BodyRocks träningsvideor, 7 minuter lång var denna. "Bodyrock är en community som startades av ett par, Zuzana och Freddy. De skapade hemsidan Bodyrock.tv med tuffa hemmaträningsvideor. Korta, men effektiva och roliga pass.

Till en början var passen mest baserade på kroppsvikt. Det senaste året har det lagts till saker som sandbag, dipstation, ugiball och liknande. På sista tiden har de också lagt upp tre versioner av passen. En för nybörjare, en för medel och en för avancerad."

Så efter cirka 50 minuters hårdträning hemma i vardagsrummet visade pulsklockan 414 kcal. Vill därför ge ett jubel för hemmaträning! Enkelt och kul och så går det att variera i all oändlighet. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: