pprojectfit.blogg.se

SAMMANSTÄLLNING V. 2

Kategori: Ronja

Måndag: 
Tisdag: 
Onsdag:
Torsdag: 
Fredag: Började återgå till min vanliga rutin med att gå till och från skolan, resulterade i alla fall i 120 förbrända kalorier.
Lördag: Gick en drygt 7,5 km lång runda i lagom tempo. vilket förbrände ca 360 kalorier
Söndag: Begav mig till min första danslektion på någon månad. 2 pass resulterade i 3 h träning och drygt 600 förbrända kalorier. 
 
Är deprimerande att början av veckan är så tom.. men jag har tagit det lugnt nästan hela veckan på grund av omständigheterna, vilket har passat mig bra egentligen, för har haft en hel del i skolan, men det har kliat i hela kroppen för att jag inte har haft möjligheten att bege mig till gymmet och ta ut mig ordentligt. Mot veckans slut har jag kännt mig mer stabil och försökte mig på en promenad i det iskalla vädret med Amanda i lördes. Det gick väldigt bra vilket resulterade i att jag även begav mig till dansträningen på söndagen. Det var underbart att vara tillbaka. Danspasset var på 3 timmar, men det var relativt lugnt och jag satt ner och vilade ibland eftersom jag inte vågade anstränga mig för mycker, därför räknade jag kaloriförbrukningen på 2 h istället för 3, för det kändes mer rättvist. Idag tänkte jag vila för jag har danspass imorgon med, sen om min kropp tillåter det tänkte jag göra en comeback på gymmet mot veckans slut, hoppas hoppas hoppas!
 
Det går bra även med kosten, äter mer regelbundet nu efter all yrsel för att undvika att bli yr på grund av näringsbrist eller liknande, men det blir även mindre måltider. Det passar mig perfekt, oftare men mindre då jag ofta kan bli småsugen om det blir för långt uppehåll mellan måltiderna. Jag ska försöka hitta en balans nu direkt när jag kommer igång med träningen och inte träna ihjäl mig så fort jag känner att kroppen tillåter det. Motivationen är på topp, så hoppas jag kan köra på som vanligt snart! 
 
och tanken på att sommaren och studenten närmar sig gör att man blir ännu mer motiverad!
 
bild från i somras då vi cyklade runt Ven, kaloriförbränningen den dagen skulle man räknat på..
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: