pprojectfit.blogg.se

Sammanställning v.1

Kategori: Isabelle

Måndag: 30 min promenad - 116 kcal
Tisdag: 1 timmes powerwalk - 233 kcal
Onsdag: Längdskidåkning 30 min - 256 kcal
Torsdag: 1000 m simning - 380 kcal
Fredag: Promenad 8 km, löpning 4 km + styrketräning 15 min - 350 kcal + 318 kcal
Lördag: -
Söndag: Promenad 30 min, promenad 50 min, löpning 5 km + styrketräning 15 min - 141 kcal + 150 kcal + 304 kcal + 53 kcal

Total kaloriförbrukning: 2301 kcal

Veckan inleddes med motion och grillning i Vedema, följt av alkohol och en natt med klackarna i taket. Så gick vi in i 2013, nytt år och nya möjligheter (?). Egentligen är väl möjligheterna precis de samma som tidigare, men däremot en ypperlig chans att faktiskt sätta upp nya mål och fördjupa sig i drömmar och sikta högre med nya ambitioner och erfarenheter från det gångna året. 

Årets, i all ära, första vecka inleddes bra tycker jag. På onsdagen åkte jag tillsammans med min familj till Jönköping där mina morföräldrar bor och min syster pluggar. Att bo hos mormor och morfar stavas ompyssling, återhämtning och gödning. Jag har med andra ord sovit länge, ätit massvis av mormors fantastiska mat och isolerat mej för att vila upp mej. Jag har frossat i mat men bestämt skakat på huvudet och tackat nej till tårtorna och försökt äta det allra godaste med måtta. 

Det är alltid svårt att få till det här med träningen när man är hemifrån, men vi aktiverade oss rätt bra ändå! På onsdagen hittade vi Smålands sista snö och provåkte mina nya skidor i skidspåren på JKHK. Spåren var rätt usla och täckta med is, så kastade mej (på gott och ont) ner för kullarna och jublade vid varje ny backe jag överlevt. På torsdagen åkte vi till badhuset där jag simmade 1000 m och sen hängde vi i spa-avdelningen resten av tiden där vi fick lerbad och hoppade mellan de olika varma poolerna och bastun. På fredagen tog min syster med oss till Sportlife, gymmet där hon tränar, där vi fick tillgång till gymmets alla maskiner och pool gratis. Lite mer klass på det stället än på Actic och det var kul att träna nån annanstans än vad man är van vid!

Avslutade idag veckan med 2 promenader i skogen och lite kvällslöpning och styrka. Så jag är med andra ord nöjd med veckan, trots mormors kärleksfulla gödning. Imorgon vankas det bananpannkakor och morgonpass på gymmet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: