pprojectfit.blogg.se

sammanställning v.3

Kategori: Amanda

M - morgonpromenad 40 min (250 kcal), springtur 4 km (270 kcal)
T - kvällspromenad 1 h (298 kcal)
O -
T - promenad 30 min (glömde kolla förbränningen..)
F -
L - promenad 30 min (175 kcal)
S - promenad 1 h och 20 min (352 kcal)
 
Total kaloriförbränning: 1345 kcal
 
Snön vräkte ner i början på veckan och det blev väldigt kallt ute och därför har mitt träningsschema inte riktigt gått att följa så som jag velat. Några av de tomma luckorna har jag fått fylla med promenader istället för löprundorna som det var tänkt från början. Det har varit så halt ute i och med all snö så det har i princip varit omöjligt att springa utomhus utan att halka, det lärde jag mig av måndagsturen..
Att gå snabbt var även det ganska förödande, men det kändes lite säkrare i alla fall. Jag har vissa dagar velat gå länge rundor men hur mycket kläder jag än tog på mig var det alldeles för kallt även om jag fick upp tempot ganska bra och därför fick jag vissa gånger avbryta passet tidigare än planerat tyvärr.

Dagar som dessa, eller rättare sagt veckor och ibland månader som dessa, är det guld värt att ha ett gymkort. När vi började med vårt Project valde jag bort det eftersom jag ville se hur mycket träning man kan få utan en behaglig lokal med maskiner och tv-apparater längs väggarna. Jag kan medge att jag ångrar det lite nu eftersom jag har förlorat ganska mycket träning på grund av vädret. Sedan är ju min träning mer inriktad på löpning än styrka och därför behöver jag ju bara ett gym när det är dåligt väglag att springa på och egentligen inte alls annars.

Det absolut bästa med att vi är sån många som skriver här på bloggen är att man får så många olika tips på både mat och träning. Jag blir ofta inspirerad av saker som de andra hittar på och mat som de lagar och även om vi har samma idé om hur detta ska se ut och snarlika utgångspunkter så blir det ändå olika resultat av det vi gör, vilket är precis det som är meningen. Man kan såklart inte veta hur det kommer sluta även om vi alla har planerat åt ett visst håll och det ska verkligen bli kul att se vart detta arbete hamnar i slutändan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: