pprojectfit.blogg.se

ÄNTLIGEN TILLBAKA

Kategori: Ronja

Startade dagen med en skål havregrynsgröt med mjölk, begav mig sen till gymmet för tredje gången denna veckan. Första gångerna på tre veckor nu och det har varit helt underbart att komma tillbaka. Men eftersom jag inte har gjort alla undersökningar färdigt ännu så vågar jag inte ta ut mig till fullo än, även om läkarna säger att det inte är någon fara så kan man aldrig vara för säker, nojjig tjej. Men det blev en hel del svett idag ändå. Jag har inte gett mig på att springa ännu då jag lätt spänner mina axlar när jag springer, men efter 20 minuter gång på löpbandet med en hastighet mellan 7-8 km/h och en lutning varierande mellan 7-11 så var pulsen uppe i höga varv ändå, kändes riktigt skönt. Efter ytterligare 20 minuter på cykeln så var pulsen uppe i 180 slag i minuten. Bara här var 550 kalorier förbrända. Efter det körde jag ca 30 minuter styrketräning för benen. 
 
alltså...
- 20 minuter snabb gång med kraftig lutning, 2.36 km : 250 kalorier
- 20 minuter cykel, 10 km, intensivt och hyfsat mycket motstånd : 300 kalorier
- 30 minuter styrketräning: 160 kalorier 
 
Dagens kaloriförbränning: 710 kalorier
 
Innan jag drog till gymmet blandade jag ihop lite kvarg, frön och fun light och tog med mig. Det var så gott att direkt efter träningen sätta sig ner, lugna ner sig och äta på gymmet. Jag brukar alltid fixa med sånt när jag kommer hem men det var skönt att slippa göra det hemma när man är helt slut i kroppen. Dessutom är det ju så att ju snabbare man äter efter träning desto bättre, dessutom förhindrar det att man utesluter att äta direkt efter träningen, rekommenderas starkt. 
 
Det var längesen jag tränade ordentligt, men detta är det närmsta jag kommit på ett bra tag. Känns helt underbart att saker börjar fungera igen och att yrseln sakta men säkert försvinner. Nu håller jag tummarna för att jag ska få fortsätta såhär!
 
 
Snart är sommaren här igen, så jävla mycket roligare att träna då, och man känner sig så himla mycket fräschare. DET saknar jag nu i vintermörkret. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: