pprojectfit.blogg.se

reebook

Kategori: Amanda

Jag hade helt glömt bort att jag hade ett par sådana här! Jag blev så glad när jag letade efter en reflexväst i garderoben hemma i gårkväll och hittade mina skor intryckta längts bak.

Jag köpte skorna för ett år sedan ungefär och använde dem ganska flitigt ett tag och sen glömde jag bara bort dem. Skorna kommer från Reebook och modellen heter EasyTone, jag har skorna som är till för att gå i men det finns också en annan variant som är till för att springa i. Alltid när jag går eller springer får jag bara träningsverk i vaderna men med dessa känns det även lite i låren och rumpan, vilket är precis de delarna av kroppen som skorna ska träna.

Detta är vad som står om skorna på Reebooks hemsida:
Addera stil och lite extra fördelar till din powerwalk. Skon har EasyTone- sulan med inbyggda balanskuddar som har MovingAir-teknologi designad för att skapa mikroinstabilitet med varje steg.

Bara för att jag trivs med skorna och känner av skillnaden i kroppen när jag använder dem behöver ju inte det betyda att det funkar för alla. Det jag gillar med skorna är att jag får bättre hållning när jag går i dem och utan att tänka på det spänner jag mig mer och på så sätt tränar kroppen mer.

På denna hemsida hittar ni lite mer information om skorna samt lite olika undersökningar som visar på hur mycket nytta skorna verkligen gör:
http://traningslara.se/reebok-easytone-annu-en-produkt-som-lever-pa-falsk-marknadsforing/

Ett utdrag från hemsidan:
Det som skiljer skon från ”vanliga skor” är att den har en annorlunda typ av sula som Reebok säger är inspirerade av de så kallade BOSU-bollarna. En BOSU-boll är som en halv balansboll som man kan använda sig av vid träning för att öka instabiliteten i träningen.


(BOSU-boll)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: